La nostra flota

Moderna flota de 100 vehicles marca Scania amb una antiguitat mitjana de 2 anys.

Control de qualitat

Tots els nostres vehicles estan dotats de termògrafs per poder realitzar un control de la temperatura i garantir la cadena de fred.

Medi ambient

Hem aconseguit importants distintius relacionats amb el medi ambient

Compromís amb el medi

Certificació Ecostars. Transports Robles rep la certificació mediambiental europea “Ecostars” amb la màxima puntuació, 5 estrelles. Adhesió al programa “Acords Voluntaris” de la Generalitat de Catalunya.

Serveis a destacar

distribució des de plataforma logística i tipologia de vehicle per a cada ocasió

Perquè Robles?

A.T. Robles, S.A. sempre s’ha caracteritzat per una ràpida capacitat de resposta davant les necessitats dels seus clients.

Empresa amb 50 anys d’experiència en el transport per carretera

Últimes notícies

  • premi_atr_15

Premi empresa solidària 2015

juliol 24th, 2015|0 Comments

Transports Robles rep de part de l’Ajuntament de Lleida el reconeixement com a empresa solidària 2015 gràcies al seu projecte d’acció social amb el banc d’aliments de Lleida.

  • acords2

Acords voluntaris

juliol 24th, 2015|0 Comments

Transports Robles s’adhereix al programa d’Acords Voluntaris de la Generalitat on es compromet a la reducció de les emisions de CO2 en la seva activitat empresarial.

  • entrega certificado ecostars

Certificació Ecostars

juliol 24th, 2015|0 Comments

Transports Robles rep la certificació mediambiental europea “Ecostars” amb la màxima puntuació, 5 estrelles. D’aquesta manera, ens convertim en la primera empresa de Catalunya a aconseguir aquesta certificació i una de les primeres d’Espanya en […]